Om mig

Der er en vej ud af stress og angst.
Jeg har gået den og kan hjælpe dig på vej.

Mit drive er at skabe frihed i det enkelte menneske
Jeg hedder Mille Kofoed og er certificeret Manuvision kropsterapeut. Jeg har klinik på Frederiksberg samt i Grøndal, der ligger lige mellem Vanløse, Frederiksberg og Nordvest.

Min store drivkraft er at hjælpe andre med at blive mere frie i krop og sind, få mere energi, ro og balance. Med at skabe bevægelse i kroppen og slippe nye og gamle spændinger. 

Det er også et drive for mig at arbejde med noget, hvor jeg selv kan være i balance og fuldt til stede i nuet – i min egen krop og i nærværet med et andet menneske, der har brug for hjælp. 

Privat har jeg rundet de 50 og bor i København med mand, teenagedatter, fire høns og en kat. Har du lyst til at vide lidt mere om mig og min vej til en stærkere krop og en stærkere psyke, kan du læse videre her.

Fra stress, angst og lavt selvværd til et stærkt ståsted
Stress, angst og lavt selvværd har været definerende for en stor del af mit liv. Selvom jeg har haft et godt familieliv og gode jobs, har det præget, hvordan jeg opfattede mig selv, mine relationer til andre og hvad jeg fik ud af mit liv. 

Udefra så det måske ikke sådan ud. For med høj selvtillid i mit daglige virke som miljømedarbejder i en kommune, havde jeg styr på tingene og var en dygtig projektleder. Men med årene måtte jeg sande, at den manglende balance mellem mit selvværd og min selvtillid øgede angsten for at fejle. Og med vores tids travle arbejdskultur, blev presset meget ofte for stort. 

“når kroppen stivner, lukker vi også af for at mærke alt det gode i livet”

Gennem årene havde jeg lukket af for at mærke min krop, mine behov, mig selv. Når jeg mærkede noget, var det mest, når angst og stress buldrede. Det gjorde, at jeg lukkede endnu mere af – stivnede i min krop. Gang på gang overskred jeg mine grænser, hvilket kun øgede min sårbarhed for stress. Og når kroppen stivner, lukker vi også af for at mærke alt det gode i livet. En rigtig dårlig cirkel.

Kropsterapi og selvværdsarbejde blev vendepunkt
I 2018 gik jeg for alvor ned med stress og var sygemeldt i fire måneder. Det betød et vendepunkt, hvor jeg endelig tillod mig at tage mig selv alvorligt. Det gik op for mig, hvad der gang på gang drev mig ind i pres og stress trods yoga og mindfulnessøvelser. Jeg begyndte med hjælp at arbejde med mit selvværd og jeg mødte kropsterapien for første gang. Først gennem Body-SDS og sidenhen Manuvision.

Jeg oplevede en kæmpe effekt – med at få ro på mit nervesystem og med at genskabe kontakten til min krop. Kropsterapiens tilgang til krop og sind som sammenhængende og afhængige af hinanden gav utrolig meget mening for mig. Efter alle mine mange år oppe i hovedet ville jeg ned i kroppen og udforske en anden og stærkere måde at være i livet på. Med et højere selvværd og bedre kontakt til min krop kunne jeg tydeligt mærke, at jeg skulle en ny vej og startede i 2022 på Manuvision uddannelsen.

Et kæmpe spring ud i frihed
Nu to år senere er jeg færdiguddannet, har sagt mit job gennem 17 år op og arbejder på at køre fuldtids klinik som kropsterapeut. For bare fem år siden havde det været utænkeligt for mig at springe ud i fri luft på den måde. Men når selvværdet er stærkt og angsten ikke længere får lov at definere mit liv, så er det muligt at svæve og tro på, at alting nok skal gå godt.

Det er vildt, hvad man kan nå med nysgerrighed, vilje og respekt for sig selv…. Og en god portion hjælp fra andre, der har gået samme vej. 

Er du nysgerrig efter at vide mere om kropsterapi, at prøve hvad det kan gøre for dig? Har du selvværdsproblemer, angst, stress eller “bare” ondt i skulderen? Så ring eller skriv til mig, eller book en tid med det samme.

Er du nysgerrig på, hvad jeg kan gøre for dig?

RELEVANT BAGGRUND

2024: Godkendt som Registreret Alternativ Behandler (RAB) gennem DAKOBE

2024: Patologi/sygdomslære samt Anatomi og fysiologi på Karsten Munk Akademiet

2023: Certificeret Manuvision kropsterapeut

2023: Førstehjælpskursus

2022-2023: Manuvision Kropsterapiuddannelse

2020-2021: Uddannelse som Trivselsmentor

2018-2019: Grunduddannelse i Selvværd