Om Manuvision kropsterapi

Billeder af birketræer


“Manuvision Kropsterapi er en terapiform, der gennem at arbejde med din krop og dit åndedræt forbedrer din fysiske og mentale velvære.”

Hvad er Manuvision kropsterapi?

Manuvision kropsterapi er en terapiform, der gennem at arbejde med din krop og dit åndedræt forbedrer din fysiske og mentale velvære. Ved at fokusere på at løsne spændinger og arbejde på årsagerne til spændingerne, kan behandlingen hjælpe med at forbedre din livskvalitet. 

Uanset om du kommer med hovedpine, ondt i skulderen, stivhed i lænden, stress eller angst, kan kropsterapien hjælpe dig med at fjerne eller mindske smerter og få ro og balance i krop og sind.

Krop og psyke hænger sammen
Udgangspunktet for mine behandlinger er, at krop og psyke hænger sammen. Gamle overbevisninger, vaner og forsvarsmekanismer skaber uhensigtsmæssige mønstre. Det kan gøre, at vi bruger vores krop forkert og får skabt spændinger, blokeringer og skader som er svære at komme af med.

Omvendt – har vi smerter eller ubehag fra en sygdom, stress eller angst, eller et led der er skadet, så har det betydning for vores mentale overskud og livskvalitet. Er det længerevarende, kan det påvirke os i vores oplevelse af, hvem vi er som mennesker.

Jeg arbejder med det umiddelbare og det der ligger bag
Gennem Manuvision kropsterapien arbejder jeg både med det umiddelbare problem, men ofte også med det livsforløb, de oplevelser og eventuelle traumer, der kan ligge bag. Her kan du læse om, hvordan en behandling foregår.

Du kan læse mere, finde forskningsartikler og høre podcasts om Manuvision kropsterapi her.